Coronavirus & Vakantie

CORONAVIRUS & VAKANTIE

Beste lezer,

Even een update: De 1,5 meter afstand van belang blijft. Hierdoor ben ik genoodzaakt om op de woensdagen, die voorheen vrije inloop waren, volgens afspraak te blijven werken. Hiermee kan ik de klantenstroom beter handhaven, zodat er in de salon altijd 1,5 meter gewaarborgd kan blijven tussen de klanten.  

We werken dus woensdag tot en met zaterdag nog steeds op afspraak. Deze kunt u maken door te bellen naar 076-565 1404, of door het contactformulier op deze website in te vullen, of door een mailtje te sturen naar kapsalondeploegbreda@outlook.com.

Wij houden ons aan de richtlijnen van het RIVM en de Algemene Nederlandse Kappers Organisatie houden en zelfs iets meer. De kapster werkt namelijk met een gezicht-visier (zie foto onderaan deze pagina), zodat u als klant misschien veiliger voelt.

we vragen ook iets van u:
– Zoals hierboven vermeld staat werken we enkel op afspraak in deze periode, loop niet zomaar binnen maar maak vooraf een afspraak.
– Afspraken voor een behandeling graag telefonisch of het contactformulier van deze website: www.kapsalondeploeg.nl of mail naar kapsalondeploegbreda@outlook.com.
– Indien u verkouden bent, niest of koorts heeft of iemand met wie u in hetzelfde huis woont die deze klachten heeft, dan vragen wij u de kapsalon NIET te betreden!
– Mij een seintje te geven bij de voordeur en voor de ketting te blijven wachten, zodat ik u binnen kan laten en u kan voorzien van desinfecterende lotion voor uw handen.
– Wilt u minimaal 1,5 meter afstand houden tijdens het wachten en verplaatsen in de kapsalon.
– Om deze afstand te waarborgen kunnen er 3 á 4 mensen/klanten (exclusief de kapster) binnen zijn. Twee aan de wachttafel en 2 in de kappersstoelen, die op veilige afstand staan.
– Verder wil ik vragen te komen met haren die, op de dag van uw bezoek aan de salon, gewassen zijn (hoeven niet nog nat te zijn hoor). Dit is natuurlijk altijd wenselijk maar nu toch zeker met het oog op extra voorzorgsmaatregelen op hygiëne-gebied. Hierop de uitzondering voor klanten die voor een kleurbehandeling komen. Dan is het voor uw gezondheid juist beter om het daags ervoor te doen.

Hopende op uw begrip en respect voor al de bovenstaande aantekeningen, zie ik u graag weer verschijnen in ons salonneke 😉                                      
Al zal het wat anders zijn, graag tot ziens!!


VAKANTIE HERFST 2020

HERFSTVAKANTIE IN DE WEEK VAN 19 T/M 25 OKTOBER.

OP WOENSDAG 28 OKTOBER BEN IK ER WEER.