Informatie

Wie zijn wij?

Per 1 januari 2019 ben ik, Sandra Appeldoorn, gestart met ‘Kapsalon de Ploeg’. De kapsalon is centraal gelegen aan de Ploegstraat in het mooie Ginneken van Breda. Tot 1 juni 2015 was het ‘Martin’s Kapsalon’, een salon die van vader op zoon is overgegaan en al sinds 1928 bekend is in Breda. Jeannine en Henk van Kakerken werden toen de trotse eigenaren van deze sfeervolle salon, waarin ik vanaf dat moment werkzaam mocht zijn.

Mijn ‘kappers-carrière’ start in 1984 en de laatste 3,5 jaar draaide ik deze kapsalon met veel plezier. Voorheen in drie verschillende salons gewerkt waardoor ik met verschillende technieken en producten ervaring heb. Regelmatig volg ik trainingen, Webinars en workshops om bij te blijven, waardoor de klant op kwaliteit kan rekenen. Dankzij de steun van mijn man Jaap kan ik deze kapsalon voortzetten, want hij steunt mij in de administratie en technische klusjes in de salon. Er is meestal een gastvrouw aanwezig, die mij bij kan staan terwijl ik me concentreer op de hoofdbehandelingen.

Wat ons opgevallen is dat naast de klanten uit de buurt, ook klanten van ver komen zoals uit België, Zeeland en Rotterdam om maar eens wat te noemen. Natuurlijk ook veel klanten uit de omgeving. Als je aan de klanten vraagt waarom ze juist naar ons komen zeggen ze zich thuis te voelen en dat ze altijd tevreden weer naar huis gaan. Vooral de woorden “Aandacht” “Je neemt de tijd voor mij” en “Goed geknipt” horen we regelmatig. En dat ze tijdens een kappersbezoek aan De Ploeg even kunnen opladen of er even lekker uit geweest zijn, en daar zijn we echt heel erg blij mee!

Iedereen is hier van harte welkom, jong en oud.
Er is voldoende parkeergelegenheid (gratis) voor de deur. Voor iedere klant is er altijd een kopje koffie of thee met een lekker koekje. Voor de jongste bezoekers hebben we een glaasje ranja en een snoepje (dit worden er meestal 2) uit de grote snoeppot. Wat gevarieerd leesvoer ligt voor u klaar. In onze salon hangt een gemoedelijke sfeer en er is aandacht voor iedere klant.

Bij Kapsalon de Ploeg wordt gewerkt met producten van het merk KEUNE, dat op alle vlakken uitstekend werkt, ook in shampoos die verschillende klachten kunnen verhelpen of verminderen. De modelleer-klei/molding clay en de Styling Fibre van Buddy Tantino vind ik top en is mijn bestseller! Qua haarkleuring gebruik ik een keratine-crème-verf die voor een prachtige glans zorgt. En het neusje van de zalm is de crème haarkleuring van het merk Escalation Easy Absolute 3, die vrij is van Amoniak, Parabene en Resorcinol. En mét karitéboter en natuurlijk gekleurde oliën, daardoor dé natuurlijke evolutie voor grijs dekkend kleuren en zelfs voeden en herstructureren van haren. Ook voor het milieu minder belastend!

Via deze Link komt u in de Webshop van KEUNE:

https://www.keune.com/179288/

 

kapsalon de ploeg breda

Sandra Appeldoorn

Prijzen

Knippen Dames & Heren

€20,75

Kinderen tot 12 jaar
€18,00